Zwemles in Zwartewaterland

Zwemles Vriendelijk, verantwoord én voordelig!

Gezellig, overzichtelijk en veilig. Dát is Bestevaer. Het maakt ons zwembad een ideale locatie voor kinderen om op zwemles te gaan. Van baby tot tiener nemen we kinderen mee op hun ontdekkingsreis in het water. Eerst met hun ouder(s) tijdens babyzwemmen, peutersurvival en oefenzwemmen. Maar al snel zelfstandig gedurende ABC-lessen, zwemvaardigheid en schoolzwemmen. Op vriendelijke, verantwoorde en voordelige wijze.

  • Vriendelijk We willen kinderen leren zwemmen én kennen!
  • Verantwoord We maken van zwemles een veilig pleziertje in het water!
  • Voordelig We houden de kwaliteit hoog, maar de prijs en wachttijd laag!
Schrijf je direct in!

Zwemles ABC Vertrouwen als start, een diploma als finish

De weg naar het A-, B- of C-diploma moet voelen als een tocht vol vermaak. Daarom maken we er een (twee)wekelijks uitje van, waarin we steeds een stukje verder op reis gaan. Door haalbare doelen te stellen, dagen we kinderen uit en neemt hun plezier steeds verder toe. Met vaste zweminstructeurs per groep bezorgen we iedereen een fijn gevoel. Indien nodig zelfs met individuele begeleiding. Met die vertrouwde start, gaan we samen naar de finish.

» ABC Info
» ABC Eisen
» ABC Planning
Zwemles ABC - Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Stop met zoeken! Veruit de leukste zwemles vind je dichtbij

Zwemvaardigheid Diploma binnen? Ontwikkel je nóg verder!

Op zoek naar een uitdaging na het behalen van de ABC-diploma’s? Dan is het volgen van onze zwemvaardigheidslessen dé volgende stap. Het gaat hier niet alleen om het perfectioneren van de basiszwemslagen. We leren ook een stukje survival, balvaardigheid en wedstrijdtechnieken aan. Zo vormen de lessen voor de zwemvaardigheidsdiploma’s 1,2 en 3 de ideale tussenstop op weg naar aanmelding voor een (zwem)sportvereniging.

» Bekijk de aanvangstijden
» Ontdek de tarieven
Schrijf je direct in!
Zwemvaardigheid - Zwembad Bestevaer
Ouder & Kindzwemmen - Zwembad Bestevaer

Ouder & Kindzwemmen Met je kind ontdekken hoe leuk water is!

Samen met je kind ontdekken hoe leuk en prettig water kan zijn? Dan is ouder & kindzwemmen een echte aanrader! Stapsgewijs laten we jouw kind in jouw nabijheid wennen aan het water. Met babyzwemmen, peutersurvival en oefenzwemmen dagen we je zoon of dochter met speelse oefeningen uit om steeds vrijer te worden in het zwembad. Een ideale voorbereiding op het ABC-diplomazwemmen.

Meer info
Schoolzwemmen - Zwembad Bestevaer

Schoolzwemmen Houd de zwemvaardigheden van leerlingen op peil!

Ook na het behalen van de ABC-diploma’s contact hebben en houden met het water. Zeker in de waterrijke omgeving van Zwartewaterland is dat voor basisschoolleerlingen heel belangrijk. De meeste kinderen zijn rond hun zesde jaar al in het bezit van de benodigde diploma’s. Schoolzwemmen is dan dé ideale manier om hun zwemvaardigheden op peil te houden en om hun coördinatie en uithoudingsvermogen nog verder te verbeteren.

Meer info
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right