Ouder & Kindzwemmen - Zwemles - Zwembad Bestevaer

Ouder & Kindzwemmen Met je kind ontdekken hoe leuk water is!

Samen met je kind ontdekken hoe leuk en prettig water kan zijn? Dan is ouder & kindzwemmen een echte aanrader! Stapsgewijs laten we jouw kind in jouw nabijheid wennen aan het water. Met babyzwemmen, peutersurvival en oefenzwemmen dagen we je zoon of dochter met speelse oefeningen uit om steeds vrijer te worden in het zwembad. Een ideale voorbereiding op het ABC-diplomazwemmen.

Zwembad Bestevaer

Babyzwemmen

Genieten van het water en elkaar

Babyzwemmen is het eerste zwemavontuur voor jouw baby. Vanaf het moment dat je kindje vier maanden oud is, kun je bij ons samen het water ingaan om jouw zoontje of dochtertje watervrij te maken. Onder begeleiding doen ouder/verzorger en baby oefeningen, waarbij je door het water altijd in contact bent met jouw kind. We brengen het water op een temperatuur van 30° Celsius, zodat jouw kleintje zich lekker warm en ontspannen voelt. 

Peutersurvival

Vol plezier op weg naar zelfredzaamheid in het water

Vanaf drie jaar kun je samen met je peuter van babyzwemmen doorstromen naar onze peutersurvivallessen. Ook hierbij ga je als ouder/verzorger samen met jouw kind het water in. Spelenderwijs voeren jullie samen oefeningen uit. Van springen vanaf de kant tot drijven op de rug en de buik en van onderwater duiken tot watertrappelen. Plezier staat voorop, maar bijna ongemerkt werken jullie samen aan zelfredzaamheid in het water.

Oefenzwemmen

De ideale voorbereiding op het ABC-diploma

Oefenzwemmen vormt weer dé ideale opvolging van peutersurvival. Hierbij mag je als ouder/verzorger met één of twee kinderen (vanaf drie jaar) jouw kroost voorbereiden op het ABC-zwemmen. Door lekker samen te spelen in het water met van huis meegenomen waterattributen, maar ook met door ons beschikbaar gesteld zwemlesmateriaal. Zoals duikscherm, wakgat en duikringen.


Ouder & kindzwemmen Tijden & tarieven

Bij Bestevaer werken we zowel met lestarieven per deelname als 10-banenkaarten. Ouders/verzorgers en hun kinderen kunnen zowel één of twee lessen (van 30 minuten) per week volgen. Nieuwsgierig naar de tijden waarop onze ouder en kind-lessen plaatsvinden? En wat de tarieven zijn die wij hanteren? We hebben ze in een handig overzicht gezet.

Bekijk onze tijden Ontdek onze tarieven »
Ouder & kindzwemmen - Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Stop met zoeken! Veruit de leukste zwemles vind je dichtbij!

Zwemles-aanbod Van baby tot tiener op
ontdekkingsreis in het water

Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right