Recreatief zwemmen - Zwembad Bestevaer

Recreatief zwemmen Veruit het grootste binnenzwemplezier vind je dichtbij, in Genemuiden!

Van themaweken in junglestijl tot film kijken in de aquabioscoop. En van spelletjesmiddagen tijdens verjaardagsfeestjes tot opblaasbare glijbanen in vakanties. In het overdekte zwembad Bestevaer doen we er alles aan om kinderen dichtbij huis in Genemuiden veruit het grootste binnenzwemplezier te bieden. Maar ook volwassenen komen aan hun (baantjes) trekken in ons diepe en ondiepe bassin!

Baantjes zwemmen Een heerlijk begin of eind van je dag!

Wil jij op je eigen manier en in je eigen tempo je conditie op peil houden of verbeteren, zonder dat je door andere recreatieve zwemmers gestoord wordt? Dan is baantjes zwemmen echt iets voor jou! Je traint in alle rust of al kletsend met je vriend of vriendin jouw spieren, terwijl je gewrichten door de gewichtloosheid in het water nauwelijks belast worden. Een heerlijk begin of eind van jouw dag!

Baantjes zwemmen - Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer

Vrij zwemmen Geef je zwemuitje jouw eigen invulling!

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Om samen te ravotten en te spelen in het water. Bommetjes maken vanaf de kant, wedstrijdjes tegen elkaar zwemmen boven en onder water of gewoon rustig een baantje trekken. Jij geeft je zwemuitje jouw leukste invulling. Uiteraard is er altijd professioneel toezicht aanwezig, zodat je niet alleen een leuke, maar ook veilige tijd hebt.

Vrij zwemmen - Zwembad Bestevaer

Woensdagmiddag en weekeindplezier Met speelmateriaal maken we jouw zwempret nog groter!

Op woensdagmiddag en zaterdag kun jij je helemaal uitleven in ons water. We doen er dan alles aan om de waterpret nóg groter te maken. Met supertof speelmateriaal in het water, zoals surfplankjes, met lucht gevulde banden, vlotten, duikringen en een loopmat. Uiteraard is er altijd professioneel toezicht aanwezig, zodat je niet alleen een leuke, maar ook veilige tijd hebt.

Woensdagmiddag en weekeindplezier - Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer

Verjaardagsfeestje Maak er een spetterende party van!

Een spetterend kinderfeestje beleven? Dat kan bij ons! We begeleiden meerdere waterspellen waaruit de jarige kan kiezen: ganzenbord, snorkelen of survivallen. Maar net zo makkelijk maken we er een themafeest van voor piraten, prinsessen of zeemeerminnen. Het feestvarken bepaalt. Zoals hij of zij ook het eten kiest: poffertjes of broodjes knakworst? Uiteraard blijft er genoeg tijd over om nog lekker vrij te zwemmen.

Verjaardagsfeestje - Zwembad Bestevaer

Vakantiezwemmen Beleef waterfun in themastijl!

Regelmatig organiseren we een evenementenmiddag. Die laten we zoveel mogelijk samenvallen met de schoolvakanties, zodat kinderen er optimaal van kunnen genieten. Tijdens zo’n middag toveren we het hele zwembad om rondom een thema. Denk bijvoorbeeld aan carnaval, halloween of jungle. Maar we transformeren ons zwembad ook zonder moeite om tot waterbioscoop.

Vakantiezwemmen - Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer

Recreatief zwemmen Tijden & tarieven

Bij Bestevaer werken we zowel met tarieven per bezoek, 10-banenkaarten als maandabonnementen. In alle gevallen bieden we je alle ruimte voor zwemplezier. Nieuwsgierig naar de tijden waarop je recreatief kunt zwemmen? En wat de tarieven zijn die wij hanteren? We hebben ze in een handig overzicht gezet.

Bekijk onze openingstijden Ontdek onze tarieven »
Recreatief zwemmen - Zwembad Bestevaer
Zwembad Bestevaer
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right